پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

گردن‌ درد کرونایی را جدی بگیرید

پزشکان در مناطق مختلف جهان همچنان در حال کشف عوارض جدیدی از کرونا هستند، این بیماری اکنون خود را با علائمی مانند درد گردن و ضربان سریع قلب نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۲۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر  پزشکان در مناطق مختلف جهان همچنان عوارض مختلف ویروس کرونا را کشف می‌کنند که به تدریج آشکار می‌شود. این عوارض در ابتدا به افزایش دمای بدن و سرفه محدود بود؛ اما به تدریج از دست دادن حس بویایی و چشایی و برخی عوارض دیگر به آن اضافه شد.

پایگاه خبری دیلی میرور انگلیس گزارش داد ویروس کرونا می‌تواند یک عارضه نادر به نام «تیروئیدیت تحت حاد» ایجاد کند. این عارضه تورم دردناک غده تیروئید است که تصور می‌شود در اثر عفونت ویروسی ایجاد می‌شود.

 پزشکان در ایتالیا دختر ۱۸ ساله ای را تحت درمان قرار داده اند که به نظر می‌رسد نخستین مورد در این زمینه در ارتباط با کرونا باشد.

دکتر «Francesco Latrofa» که این دختر را معالجه می‌کرد، گفت: پزشکان باید در مورد احتمال بروز علائم بالینی اضافی مطلع باشند.

این دختر که نام او اعلام نشده، پیشتر تست‌اش به کرونا مثبت اعلام شده بود و از این بیماری بهبودی کامل یافته بود؛ با این حال، او پس از بهبودی، شاهد درد گردن و تیروئید، تب و ضربان سریع و غیرطبیعی قلب بود. پس از این، پزشکان تشخیص دادند او مبتلا به «تیروئیدیت تحت حاد» است.

دکتر لاتروفا گفت: به سبب ارتباط زمانی، ممکن است «SARS-CoV-۲» (ویروس عامل کرونا) مسئول ظهور «تیروئیدیت تحت حاد» باشد.

به نوشته دیلی میرور، تیروئیدیت تحت حاد، اغلب در زنانی در سنین ۲۰ تا ۵۰ سال دیده می‌شود و معمولا سبب ایجاد تب، درد گردن، فک و گوش می‌شود.

طبق اعلام «سرویس سلامت همگانی انگلیس» (NHS) این عوارض به هنگام تیروئیدیت تحت حاد ظاهر می‌شود و پیش از آنکه غده تیروئید بهبود یابد، چند ماه به طول می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده